Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör középpont

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
Sziasztok!
Mi a ennek a körnek a középpontja és a sugara?

x² + y² -4x+8y =0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kor, koordinátageometria, köregyenlete
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem!
0

Csatoltam képet. Ha megnézed a youtube videómat, akkor érteni is fogod, hogy mit, miért csinálunk. OK? Kérlek jelöld megoldásnak a válaszom. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=bMC-wMV7mvc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=12
Módosítva: 6 éve
0