Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Sziasztok, a segítségeteket kérném!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
581
5a-0,5=3a+3,5

2,1c+0,15=0,6c-0,45

20+(14-b)=27

3f-(5-f)=4f+7
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek matematika sürgős SOS
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0