Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek surgos

Főoldal » Középiskola » Matematika
344
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy hengert kapunk:
sugara =12
magassága = 34
térfogata= r négyzetszer pi szer a magasság

12 négyzeten szer 3,14 szer 34
15373,44
0