Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
431
Oldd meg az egyenletet természetes számok halmazán!x^2+3x=0 Oldd meg az egyenletet a természetes számok halmazán!x2+3x=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
kiemelés:
x(x+3)=0

x = 0 vagy
x+3=0
x=-3
0