Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia SOS

Főoldal » Általános iskola » Kémia
1246
Egészítsd ki a szóegyenletet!

szén + oxigén =............................................
Egészítsd ki a szóegyenletet!

............................. . + oxigén= víz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
oxigén + szén = széndioxid

oxigén + hidrogén = víz
2