Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
411
Sziasztok! Igaz hamis feladatot kaptunk nem vagyok benne valami jó. Ha valami segít annak előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. hamis
a relatív gyakoriság lehet más-más, a valsz nem
2.igaaz
3.nem
4.nem
5.igen
6.nem (az 0)
7.nem, mert az összes esettől is
8, nem csak akkor ha páratlan darab adatunk van. Ha páros db van, akkor a két középsőt átlagolni kell
prím valge
primek= 2,3,5
összes 6
valsz=3/6

összetett
4,6 (1 SEM NEM PRÍMm se összetett)
2/6

hamis
10. nem nagyobb 12 = kisebb vagy egyenlő 12.
Ez biztos
p=1 Ok
0