Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika segitség

Főoldal » Középiskola » Matematika
588
Sziasztok ki tudjátok ezt számolni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

6
Szia! Ez csak a megoldáshoz segítség, de amit ez alapján meg tudtam csinálni, azt küldöm. Odaírtam, hogy melyiket nem tudtam.
0

https://www.youtube.com/watch?v=Eg5_tWV-JGY&list=PLwXxAxAEOlGhNkPDGrUa--Ry3UpFYL2rE
Ezen a lejátszási listán több test térfogatát és felszínét magyarázom.
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Ez megint a segítség, de itt vannak a képletek, amiket használni kell:
Henger:
-A=2*r²*π+2*r*π*a
-V=r²*π*M
Gúla:
-V=Ta*M/3
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0