Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek házi!

Főoldal » Középiskola » Matematika
871
Határozzuk meg a három ponton áthaladó kör egyenletét:
A (-1;1) B(4;2) C(4;-4)
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. Mivel már szépen megoldotta az előttem szóló, aki a köré írható kör középpontját oldalfelező merőlegesek metszéspontjaként állította elő, így nyilván ő érdemli a megoldásnak jelölést. A beküldött minta példákkal, melyet a youtubeon magyarázok is csak szeretném megmutatni, hogy ilyen megoldás is lehetséges. Ilyen esetben neked kellene tájékoztatni a segítőket, melyik módszerrel kéred a megoldást. Ha van kedved nézd meg a youtube videómat. Megtisztelnél vele. Üdv.
https://www.youtube.com/watch?v=TM1ZJNRaDzs&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=2
Módosítva: 6 éve
2