Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi! Csatoltam képet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
Sziasztok nagyon sürgősen kellene a matek házi! Aki megcsinálja annak Előrre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
Készítem!
1

Az egész kocka térfogata:
50×50×50=125000 cm³
A gúla térfogata:
V=(T×m)/3=((50×50)×50)/3=41666,667 cm³, hulladék itt 83333,333 cm³, ez 66,7%-a
A kúp térfogata:
3=50/2=25 cm
V=(r²×π×m)/3=(25²×3,14×50)/3=32708,333 cm³, hulladék itt 92291,667 cm³, ez 73,8 %-a
A gömb térfogata:
r=50/2=25 cm
V=(4R³π)/3=(4×25³×3,14)/3=16354,167 cm³, hulladék itt 108645,833 cm³, ez 86,9%-a
-1

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0