Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
Tudna valaki segiteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
egyenes meredeksége leolvasható, ha y = mx+b alakban van. Ekkor az x együtthatója lesz a meredekség.
y=6-2x
m = -2

y tengelymetszet:
x= 0
behelyettesitek:
y= 6-2szer 0 = 6

x tengelymetszet:
y= 0
0=6-2x
x= 3

Ennyi
BGY
0

A másik feladatot is szivesen leirom részletesen,
ha elküldöd az email cimemre és megírod, hogy milyen emailre küldjem a megoldást.
Nem enged pdf-et ide feltölteni. BGy
[email protected]
0