Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni a kémiába?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
581
A=elektron
B=proton
C=mindkettő
D=egyiksem

.... negatív töltésű
... semleges részecske
... atommagban van
... a neutronnal kb. azonos tömegű
... O-atomban 8db van belőle
....C-atomban 4db van belőle
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
A, D, C, B, A, D
0