Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
435
https://drive.google.com/file/d/1tMIFp-PGQH1AUdDScKm8R9imR3OJ4HR3/view
Ebből a feladatból kell a kettest. Próbálkoztam rengeteg formában de sehogysem jött ki vég eredménynek a 100%. Valaki segítsen kérem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2.feladat
a,
60000×(12/100)=7200 ft-ot havonta
b,
(24000/60000)×100= 40%-át költik
c,
Az egyéb maradt így:
100%-40%-12%=48 %-a maradt
d,
Mindegyik árt megszorozzuk 5/100-al és ezt összeadjuk
Így 25200+7560+30240=63000 Ft-os kiadást kell terveznie


-1