Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges

Főoldal » Általános iskola » Matematika
776
A szünetig még 8 dolgozatot írunk.Tegnap már írtunk kettőt ma egyet. A tervezett dolgozatok hány százaléka van még hátra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Még 5 dolgozat van hátra, tehát az a kérdés, hogy a 8-nak hány százaléka az 5. Ha 8=100%, akkor 1=100%/8=12,5%, akkor 5=5*12,5%=62,5%, tehát a tervezett dolgozatok 62,5%-a van még hátra.
0