Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
900
A kertet 5 kertész 45 óra alatt ássa fel. Hány óra alatt fejeznék be a munkát,ha csak 3 kertész dolgothatna?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5 Kertész 45 óra = 5*45=225
3kertesz x óra = 225:3= 75 (szóval 75 óra alatt végeznek )
0