Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Csatoltam a képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
AO=b+a
BO=b
BE=2b
FC=2a
EF=-b-a
DO=-b-a
BF=-a+b
DF=-b-2a
0

AO=a+b
BD=b
BE=2b
FC=2a
EF=2a
EF=-b
DO=-(a+b)
BF=b-a
DF=-2a-b

2.
szokott módon felbontani a zárójeleket és összevonni

2b+1/3a -2b +2/3 a = a
1