Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a kör kerületét ha sugara

Főoldal » Általános iskola » Matematika
416
A sugara 6mm
Ha sugara 2,8 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kör kerülete: 2rπ
Ha r=6 mm, akkor: 2×6×3,14=37,68 cm a kerülete
Ha r=2,8 cm, akkor 2×2,8×3,14=17,584 cm a kerülete


1