Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet felíràsa szöveges feladatból

Főoldal » Általános iskola » Matematika
502
Délután fél hàromkor biciklizni mentünk. Megtettük a túra negyedét és még 20 km-t, így màr csak a harmada van hàtra.
a, Írd fel egyenlettel!
b ,Hàny km-es a túra?
C ,Mikor értünk haza,ha 18 km/h sebességgel tekertünk??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Rajta vagyok!
0

Csatoltam képet. Ehhez hasonló feladatokat magyarázok a youtube videómban. Megtisztelsz, ha megnézed! Ja! Kérlek jelöld a válaszomat megoldásnak! Köszi!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=y3WcQrsYrL4&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=4
Kimaradt, hogy délután 5óra 10 perckor értünk pontban haza.
Módosítva: 6 éve
0