Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozatok- 8. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
Mennyi a sorozat hetedik eleme?
a₁=3
q=4

Mennyi a sorozat ötödik eleme?
a₁=2,5
q=3

Ezekhez van valami képlet, amivel ki lehet számolni? Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, sorozatok, mértanisorozatok
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0