Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
674
Gondoltam egy számra . elosztottam 4-gyel , a hányadosból ki vontam 5öt , majd különbséget szoroztam 6-tal . Ekkor 54-et kaptam . Melyik számra gondolok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
((x/4)-5)*6=54
Ezt megoldod és megkapod
0

56
0

54:6=9
9+5=14
14·4=56
mindent visszafele kell csinálni ha nem akarsz egyenletet megoldani
0