Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számsorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
522
Az 1. és a 2. feladatban kéne a segítség. Előre is köszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, számsorozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. Ha szeretnél feladatokat megoldani, akkor kb. 35 perc alatt ha megnézed ezt a két videómat a youtubeon, remélem segít neked. Kérlek jelöld megoldásnak a válaszomat. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=bvbGyv5v3S8&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=3
https://www.youtube.com/watch?v=HGK_FR39As8&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=2
Módosítva: 6 éve
1