Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
443
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Egy négyzet területe 121cm2. Mekkora a kerülete?

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, Matematika, érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Négyzet területe: a²
a²=121⇒a=11 cm
Kerület: 4a=44cm a kerülete
0