Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
637
Valaki meg tudja oldani a 8. Feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=3000 N, m=1200 kg, F=m*a ==> a=2,5 m/s^2

v1=54 km/h=194,4 m/s

v2=72 km/h=259,2 m/s

v2=v1+a*t ==> t=25,92 s (ennyi idő alatt gyorsul fel v1 sebességről v2 sebességre )

s=[(v1+v2)*t]/2=5878,656 m

0