Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Illeszkednek-e

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
430
Nagyon fontos lenne, köszönöm.
Illeszkednek-e egy síkra a következő 3 pont: {A = (1, 0, 2), B = (2, −1, 1), C = (−1, 1, 0)}
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Ez is Ok. email címet kéne.
B. gy
0