Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem nagyon értem

Főoldal » Általános iskola » Matematika
385
Kati osszesen 1260 eurót takarított meg . ki mennyit takarított meg ha a spórolások aránya 19:11
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
19x+11x=30x
30x=1260
x=42
42×19=798
42×11=462
-1