Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legysz valaki segítsen

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
5.45. a,5.46. a
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Légyszi állóhelyzetbe lefotózod?, mert gépen nem igazán látni
0

Csatoltam képet.
0

Ez az én logikám:

r=10cm
Az egész körív, ugye 2·r· π = 2·10·3,14= 62,8 cm

Tehát 360⁰= 62,8
15⁰ = ×

15 · 60,8 : 360= 942 : 360= 2,61 cm

Remélem jó a megoldásom :)

Módosítva: 6 éve
0