Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika vektorok tudsz segiteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Tudom, hogy ez nem valami borzasztó nehéz. de a biztonságkedvéért kérem a segitsegeteket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
1-esből kéne az a,c
2-esből az a,b,c.
0

Küldöm a választ, ha kapok egy email címet.
pdf-et nem enged feltenni.
B. Gy
1

Nem is kell szkennelni:

1a, a = c
1b,
a és c
b és d
1c,
b és d

2a, a+ b = 2a
2b, c-d = f
2c,
b+d = 0 (vektor)

Két vektor egyenlő:
párhuzamosak
hosszuk egyenlők és
ugyanarra mutatnak.

Ellentétesek:
fentiek, csak az irány fordított.
1