Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet!

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
Aki tudna segítsen kérem!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
módusz=> a leggyakrabban előforduló szám =>1
medián=> a középső szám => 2
Átlag= a számláló összege/ nevező összegével
10+15+18+20 +24+32+55 /10=174:10=> 17,4
terjedelem : 55-1= 54
Módosítva: 6 éve
0