Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ALGEBRA

Főoldal » Középiskola » Matematika
405
A bekarikázott feladatok levezetésében szeretnék segítséget kérni.
Nagyon szépen köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

6
Ok. Küldöm, de kell egy email cím, mert pdf-et nem tüd feltölteni.
B. Gy
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. A törtek bővítéséhez ajánlom a youtube videómat: https://www.youtube.com/watch?v=oGO1aFkzeek&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=11
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0