Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.es matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
909
Add még az adott területű háromszög hiányzó magasságait.
T=360 dm2, a=36dm,b=46,c=60dm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a magassága=20 dm
b magassága=15,65 dm
c magassága= 12 dm
0