Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
X/12-3x/4+5x/6=2-2x/3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
-1

Csatoltam képet.
-2

x/12-9x/12+10x/12=24/12-8x/12
2x=24-8x
10x=24
x=2,4
-1