Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
a matekot kene keszen holnap 13:00 ra valaki pls.A masodik kepen az a,b,c feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Nóri! A fordított arányosságból meghagytam neked a b.) és a c.) részt, mert vagy fordított arányra, hányadosra játszhatsz, vagy arra, hogy az összetartozó értékek szorzata állandó. Ezért reggel hallgasd meg a fordított arányosságról szóló mesémet a youtubeon. Kérlek jelöld válaszomat megoldásnak.
https://www.youtube.com/watch?v=otT4aUmlOIE&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=14
Módosítva: 6 éve
1