Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt hogy kell megoldani?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
996
Számítsd ki a kúp felszínét és térfogatát, ha az alapjának sugara r,az alkotója a, a magassága m.
a) r=3cm, a= 5cm b)r=5dm, m=12dm
c) r=9,2m, a=17,5m d) r=8,6mm, m=22,4mm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1