Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help pls

Főoldal » Általános iskola » Matematika
691
Ha egy szám 24-szereséhez 152 adunk , akkor 500-at kapunk . Melyik ez a szám ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, nyitottmondat
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

24x+152=500
24x= 348
x = 14,5
1