Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
335
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
-1

Összesen vannak: 150-en
Angol: 45/150=0,3=30%
Német: 60/150=0,4=40%
Japán: 15/150=0,1=10%
Olasz: 30/150=0,2=20%
Módosítva: 6 éve
0