Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
332
Sziasztok újra én vagyok szeretnék kérni megint egy kis segitséget a(cm)=4,8 T(cm²)=36 ma(cm)=?
valamint e(cm)=12,5 T(cm²)=50 f(cm)=? előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1