Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
376
Szeretnék kérni segítséget, m ezt nemtudom. Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
tyúk | macska | kutya | sertés | kecske | juh | ló | borjú | szarvasmarha
6 | 5,2 | 3 | 4 | 3 | 3 | 2,4 | 3,6 | 3
Módosítva: 6 éve
0

A faluban (0,64*1250=800) 800ember támogatja
B faluban (0,4*2800=1120) 1120 ember támogatja

A+B =4050 szavazó összesen
ebből A+B aki igenre szavazott (lásd fent) 800+1120=1920
legalább 2025 embernek kell támogatni ( összes szavazó fele vagyis 50%-a )
aki igenre szavazott azok 1920 vannak, nem érik el a 2025 minimumot ezért nem lesz szemétégető
0

az első igaz hiszen látod hogy az a legmagasabb sáv és az a legnagyobb cikk a 'tortában'


az A osztályban 3 ember ért el ötöst a B osztályban 30 tanuló 20%-a. Vagyis 30*0.2=6 ember tehát ez is igaz


A =1+7+15+6+3 vagyis az A osztályban 32 tanuló van, ez több mint a harminc (kördiagramm fölött van a 30) vagyis hamis


az A osztályban 7 és a B osztályban B osztályban 30 tanuló 20%-a. Vagyis 30*0.2=6 ember 6+7=13 ez nem 17 tehát ez is hamis
0