Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek! Hogyan kell megoldani ezeket a feladatokat? Örülnék ha valaki le tudná nekem vezetni ezeket.

Főoldal » Középiskola » Matematika
426
α és β egy közös szárral rendelkező két szög.Összegük 250°
,és tudjuk,hogy az α szög a β-val nem közös szögszárának meghosszabbítása a α szöget
a) 1:3
b) 2:3 arányban osztja szét.

Az a) feladatra α=470/3, β=280/3 foknak kellene kijönnie. A b) feladatra α=400/3, β=350/3 foknak kellene kijönnie.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szerintem csak ez lehetséges. B. Gy

Nem engedi feltölteni, nagy a fájl.
Küldjél email címet:
[email protected]
ra. akkor átküldöm.
B Gy
0