Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hali

Főoldal » Középiskola » Matematika
392
Ez a feladat sor kéne 11:30ig! Help me
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

6
Most értem ide!
0

Csatoltam képet.
0

1.feladat
C, mert nagyság szerint állítva a középső szám a 2-es
2.feladat
Mennyiség(g), Százalék, Középponti szög
Téli szalámi: 44,4 g, 37%, 133,2 fok
Gépsonka:7,2 g, 6%, 21,6 fok
Csabai kolbász:40,8 g, 34%, 122,4 fok
Kenőmájas: 27,6 g, 23%, 82,8 fok
3.feladat
A leggyakrabban előforduló szám a 4-es, ezért legalább 2 van belőle
Számok: 3, 4, 7, 4, x
Átlag: 6,5, így az összes szám összege: 6,5×5=32,5
Így az x=14,5
Hiányzó két adat: 4 és 14,5
Mediánja: 4


-1

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
1

Oh, I think, I help you. I’m sorry, I have not too many time.
Ha valóban szeretnéd megérteni, akkor érdemes megnézned a youtube csatornám statisztikáról szóló videóját. Üdv! https://www.youtube.com/watch?v=SwR6CZXYlUw
Módosítva: 6 éve
0