Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hazi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
691
Egy teglalap oldalainak hossza 4,8 es 3,6 dm. Egy hozza hasonlo teglalap kerulete 104 cm. Mekkorak a hasonlo teglalap oldalai?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a=48x
b=36x
2*(48x+36x)=104
x=0,62
a=29,7
b=22,3
Módosítva: 9 éve
1