Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sosav

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
0,8× (3-x) - 1,2× (x+3,2)=4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matekóra
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Felbontva a zárójeleket:
2,4-0,8x-1,2x-3,84=4
-1,44-2x=4
-2x=5,44
x=-2,72
-1