Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sosav

Főoldal » Általános iskola » Matematika
305
9× (y-5) = 4y-10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segg
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
9× (y-5) = 4y-10
9y-45=4y-10 /+45
9y=4y+35 /-4y
5y=35 /:5
y=7
0

próbáld meg vissza felé meg oldani és ami igazzá teszi az állítást azt a számot írd be meg fejtésnek
-9x(y-5)=4y-10 10+?x4=?+5:9
0