Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíts

Főoldal » Általános iskola » Matematika
380
4 ( 5×-3) +6= 10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
20x-12+6=10
20x-6=10
20x=16
x= 0,8
ellenőrzés:
16-12+6=10
Kérlek nézd meg a youtube videómat! Meglátod segíteni fog! https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10

10=10
Módosítva: 6 éve
0