Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Forgáskùp térfogata! Help!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
3406
Egy forgáskùp alapkörének sugara 5cm , magassága 9 cm hosszù. Mekkora a kùp térfogata ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
térfogat, magasság, kúp, forgáskúp, alapkör, alapkörének, mekkora
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
πForgáskúp térfogata:
V=(r²π×m)/3=(5²×3,14×9)/3=235,5 cm² a kúp térfogata
0