Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika tz

Főoldal » Középiskola » Fizika
324
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
λ=c/f=3·10⁸/4,2·1014=714nm
Ef=h·c/λ=6,63·10-34·3·10⁸/7,14·10-7=2,774·10-19J
m=h·f/c²=6,63·10-34·4,2·1014/9·1016=3,1·10-36kg
I=h/λ=6,63·10-34/7,14·10-7=0,93·10-27=9,3·10-28kg·m/s
0