Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
1. feladat
C, a helyes mert a leggyakoribb adatot nevezzük módusznak és itt a kettes szám.
2. feladat
Így fogom sorban: tanulók száma, százalék és középponti szög
Földrajz: 54, 54/120=0,45=45 %, 54×3=162 fok
Biológia:30, 30/120=0,25=25 %, 30×3=90 fok
Infó:24, 24/120=0,2=20%, 24×3=72 fok
Kémia:12, 12/120=0,1=10%, , 12×3=36 fok
Egy középponti szög: 360/120=3 fok
Ezt próbáld meg bejelölni diagrammon
0

3. feladat
10. évfolyamosoknál 10 fő: így:10×93=930 pont összesen
9. évfolyamosok: x
Pontjuk a 9.-eseknek: 82x
(82x+930)/(10+x) fő=86,4 pont
Így:x=15 9.-es volt


0

b, 653 gramm az átlaga
c, 37 a módusza és 36 a mediánja
0