Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
424
Segítség
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

17
Nincsen kép hozzá
-1

A
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

7 fős matematikai csoportos feladat
Összeadod mindet, azt elosztod 7-el=166,667 a csoport átlagmagassága
3. embere van legközelebb
0

360 fokos az egész, ezt elosztjuk 100-al 3,6 fok
A 22-es így 79,2 fok
3-as 10,8 fok
75-ös 270 fokos
0

Csatoltam képet.
0

2 főnök átlagosé 414391
Így két főnöknek összesen: 828782
17 beosztottnak összesen: 213305×17=3626185 ft
19 ember átlagos havi jövedelme: (828782+3626185)/19=234471,947
0

Csatoltam képet. Egy kis cégnél 19 dolgozó ... A átlagfizetésük:
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet.
0

Köszönöm
0

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

VAN MÉG??? Nyugodtan jelöld Olgát válaszadónak. Ő hamarább rád talált. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1