Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet rendezés!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
456
...Al+...I₂=...All₃
...Fe+...O₂=...Fe₂O₃
...Na+...H₂O=...NaOH+...H₂
...CH₄+...O₂=...Co₂+...H₂O
Előre is köszönöm :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
2 Al + 3 I2 = 2 AlI3
4 Fe + 3 O2 = 2 Fe2O3
2 Na + 2 H2O = 2 NaOH + H2
CH4 + O2 = CO2 + 2 H2O
0