Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsuk ki a háromszög csúcsainak koordinátáit.

Főoldal » Középiskola » Matematika
1187
Egy háromszög oldalegyenesei
a: y=1
b: x+y=6
c: -5x+3y=15
számítsuk ki a háromszög csúcsainak koordinátáit.

levezetést is szeretnék.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koordináta-geometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1