Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! Matek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
404
Valaki tudna segíteni az egyes és a kettes feladatban?
Az is jó ha valaki egyet-egyet megcsinál, és akkor talán megtudnám csinálni egyedül is a többit ...
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Mintának küldtem, és a youtube csatornámon el is magyarázom. https://www.youtube.com/watch?v=lsc5MfPoGYM&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=5
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet. És egy kicsi a házidból. Kérlek jelöld valamelyik képnél, hogy elfogadtad megoldásnak a válaszomat. Köszi!!!
Nézd meg a youtube csatornámon a magyarázó videómat. Kicsit rossz a hangprogram, de segít a megértésben. Jó munkát kívánok neked.
https://www.youtube.com/watch?v=lsc5MfPoGYM&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=5 Bocsi! most vettem észre, hogy a bal oldali egyenes y-ra kifejezett alakjában lemaradt a negatív előjel. Kérlek javítsd magadnak. OK?
Módosítva: 6 éve
1