Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
487
Transzformátorra vonatkozó feladatok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, házi, általános, transzformátor
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

3
Szöveges feladatok:
1. U2=110V
2. U2=240V
3. I don't know.
4.U2=100V
0

Csatoltam képet.
0

Nagyon köszi :)
1